Thursday, April 17, 2014

Harap Alb continua #10

Ajunsa deja la numarul 10, revista “Harap Alb continua” arata ca se poate face si se consuma banda desenata in Romania. Numarul celor care citesc benzi desenate a crescut de la aparitie la aparitie iar abonatii au ajutat revista sa treaca peste toate problemele unei piete care ani de zile s-a limitat la 5-6 tiluri pe an si tiraje de cateva sute de exemplare. Gratie fanilor revista continua sa apara la fiecare 2 luni intr-un tiraj de 10.000 de exemplare distribuite in toata tara la chioscuri, librarii, benzinarii, comenzi directe si abonamente.

Povestile si personajele din ce in ce mai complexe atrag un public adolescent/tanar iar incepand cu numarul 6, HAC se adreseaza in special cititorilor peste 16 ani.
In episodul 10, Stefan descopera ca acasa nu-i intotdeauna “ca acasa”. Lardea nimereste din lac in put. Mara pare ca stie mai multe decat spune despre Vedra. Ultimul episod din originile Imparatului Rosu dezvaluie soarta lui Ordiseus, inchiderea  Zidului Vrajitorilor si inceputurile celui mai mare stat din lumea lui Stefan. In Fluviul Soaptelor, Dekibalos isi mana Armata Orfanilor catre Sind. In urma lor, in Giradrigas, ramane doar scrumul. Si Mana Scurta, un personaj nou. In Laboratorul HAC aflam detalii despre Ordisia, dincolo de imagini.


No comments:

Post a Comment