Friday, October 07, 2011

Benzi desenate in Bewhere

"Este o publicaţie despre oraş, despre evenimentele oraşului, despre tendinţe, locuri, localuri, cultură (urbană, contemporană, experimentală, clasică sau oricum ar fi ea) şi, mai ales, oameni.

Oamenii care locuiesc aici, fie că sunt bucureşteni din tată-n fiu sau că abia s-au mutat în Capitală, fie că au bugetul limitat sau că sunt proprietarii unor afaceri profitabile, fie că sunt artişti boemi, workoholici, hipsteri sau au alte etichete în engleză pe care încă nu le-am descoperit.

BeWhere! este cu şi despre ei, oamenii care inventează, susţin sau blamează oraşul, care lansează tendinţe şi te provoacă şi pe tine să o faci, oamenii cărora nu le e teamă de schimbare, dar nici de tradiţie.

BeWhere! înseamnă 80 de pagini de articole, reportaje, feature-uri, cronici avizate, interviuri, 80 de pagini despre oraş, film, teatru, dans, muzică, restaurante, cluburi, magazine, călătorii. Despre asta e revista. De citit, nu de răsfoit, vorba unui prieten. "


Pe langa faptul ca e o revista interesanta si cu un aer diferit de multe alte reviste, in primul numar veti gasi si benzi desenate de Nic Moldoveanu, cat si un interviu cu Alexandru Ciubotariu despre Muzeul Benzii Desenate.

No comments:

Post a Comment