Thursday, July 14, 2011

Atelier de benzi desenate cu Puiu Manu

Muzeul Benzii Desenate te aşteaptă pe 16 şi 17 iulie 2011, între orele 11.00-14.00, la MNAC, etajul 4, intrarea Calea 13 Septembrie, pentru a-ţi stârni creativitatea la atelierele de bandă desenată susţinute de artistul Puiu Manu.

Atelierele se vor desfăşura la Muzeul Benzii Desenate şi urmăresc atât iniţierea în tainele celei de-a noua artă – pentru novicii de toate vârstele , cât şi stabilirea unei interacţiuni cu artişti consacraţi – pentru îndrăzneţi.

Puiu Manu este unul dintre cei mai longevivi, prolifici şi talentaţi creatori de benzi desenate din România, autor multivalent, de BD istorice şi science-fiction, umoristice, dar mai ales de aventuri. A debutat cu BD în 1955 şi de atunci până în prezent a publicat mii de pagini de bandă desenată. Sâmbătă şi duminică, în cadrul atelierelor de la Muzeul Benzii Desenate, vom avea ocazia să decodăm metoda de lucru a acestui mare artist.

Participarea este gratuită şi înscrierea se face pe loc în ordinea sosirii. Numărul de locuri este limitat, de 10 -12 persoane, restul doritorilor sunt liberi să asiste şi să pună întrebări.

No comments:

Post a Comment