Tuesday, March 22, 2011

Targ SF & Fantasy @MTR 26-27 martie

"Final Frontier este primul targ de carte SF & Fantasy organizat de bookblog.ro, pe 26-27 martie, la Muzeul Taranului Roman in Sala Oaspeti. Evenimentul aduce la un loc intreaga literatura SF & Fantasy de pe piata romaneasca, cunoscuti autori romani ai genului, cat si invitati din zone conexe: boardgames, benzi desenate, robotica. Intrarea este gratuita."

RevistaCOMICS.ro va fi prezenta cu o mica librarie de benzi desenate si organizeaza ateliere in cele doua zile ale evenimentului iar duminica ora 14:00 dl. Dodo Nita, o autoritate in domeniu, va tine o mica conferinta despre benzile desenate SF din Romania si nu numai.

Targul este deschis sambata si duminica, intre orele 10:00-18:00. Intrarea libera.

2 comments:

  1. salut, te intereseaza un link exchange cu blogul meu? http://gigimuschi.blogspot.com/... astept raspuns pe gigi.muschi666@gmail.com sau un comentariu la mine pe blog.. multumesc anticipat

    ReplyDelete
  2. Nu am cumpărat o publicaţie din această carte încă. Şi nu am nici o idee despre conţinutul său. Am citit o frontieră final, dar cred că a fost un altul. Voi avea timp să se folosească această unul.

    ReplyDelete