Thursday, March 24, 2011

Amenintare

O glumitza 100% marca Raluca (SPER ca doar o glumitza)

22 comments:

  1. Jalane6:25 PM

    Ahahaha! That's my girl! Asa ii zic si eu lui cand ma enerveaza :)))))

    ReplyDelete
  2. Asa ii zic si eu lui!:))

    ReplyDelete
  3. muierile astea n-au inteles pana acum ca expresia "am ochi doar pentru tine" e vrajeala? daca nici sa te uiti nu poti, ce sa mai zici cand vrei sa si atingi?

    ReplyDelete
  4. Anonymous12:29 PM

    1. sa inteleg ca "muierile astea" sunt de fapt cele care se lasa vrajite de catre "EL" - maestrul minciunii, si care va suporta cu toata vrajeala voastra cu tot (suntem constiente de vrajeala voastra, nu te flata singur), iar termenul de "FEMEIE" cine il merita de fapt? cele dupa care intoarceti voi capul si pe care vreti sa le mai si atingeti din cand in cand?, din moment ce la tine clasificarea este in felul urmator: muieri si barbati

    ReplyDelete
  5. eu unul declin sa raspund pe motiv ca cele spuse ar putea sa ma incrimineze intr-un eventual proces de calomnie sau mai grav divort.

    ion ti-ai facut-o cu mana ta asa ca sa te vedem ce-i raspunzi fetei :))

    ReplyDelete
  6. come on now, exista multe "muieri" care-s exact la fel. unele sunt cu monogamia, unele nu se pot abtine sa nu sara din ... floare-n floare. probabil profitand de slabiciunea asta a brbatilor de-a nu putea refuza "oferta vasta de pe piata".

    cu totii avem poamele noastre acre, in orice situatie.

    See Tila Tequila, aia daca nu se logodeste de 3 ori pe an nu-i sanatoasa.


    Asa suntem facuti, aia e.

    ReplyDelete
  7. Anonymous2:02 PM

    as prefera totusi ca atunci cand merge cu mine de mana pe strada sa nu-si arunce ochii in alte parti, in rest treaba lui ce face... ca oricum nu stiu eu ce face, ca si daca intreb , primesc numai povesti frumoase...daca tot sunteti smecheri, nu mai mintiti pe urma

    ReplyDelete
  8. octav, din pacate, noi barbatii, ne-o facem singuri cu mana noastra foarte des (nu e aia). femeie anonima, respect femeile, le iubesc pe toate, in toate formele si culorile, insa chiar

    si voi sunteti constiente ca radacinile voastre nu-s pe aceasta planeta. aveti crize de gelozie gratuita la tot pasul si pentru toate mizeriile. lesa este pentru catelusi, nu pentru

    specii care au scrise in codul genetic dorinta de imprastiere a sevei conceptuale. preferati ochelari de cal pe strada si ganduri straine in pat, sau priviri nevinovate pe maidan si sentimente curate intre asternuturi? imi pare rau de voi, sincer, ca vine vara. pacat si de noi ca o sa ne-o facem cu mana noastra din ce in ce mai des.
    PS: apropo de vrajeala, o femeie detine mult mai multa putere de manipulare decat un barbat.
    PS2: ai avea nevoie de o plimbare prin anii 1900 toamna, cand "muiere" era un compliment, metoda obisnuita de adresare fiind un dos de palma peste gura aia care nu se mai oprea din troncanit.

    ReplyDelete
  9. da, detinem arma manipularii, dar n-o folosim atat de des precum folositi voi arma "asa-s barbatii".

    va ascundeti sub scuza asta foarte lame ca "asa sunteti voi facuti" ca sa justificati nu ca nu va puteti abtine ci ca de fapt, nu vreti sa va opriti? VRETI sa vi-a luati peste bot si nu va pasa, e un MUST sa te uiti dupa altele, sa "keep options open" ca "cine stie". Voi vreti sa prospectati oferta oricat stiti in spatele mintii ca vi-o luati, ca aveti pe cineva, care AH uite, e fix langa voi. SI? va pasa? Nu prea...

    who's the biggest ass here?
    Hai sa nu mai fiti dobitoci, si sa va chiar controlati, daca vreti sa fim si noi mai putin bitches in privinta asta.

    Sau...pt sa complimentez si eu alti barbati in timp ce te tin de mana? Sa zic si eu "mama cred ca ce bine-o da ala...mmmm" ... As most guyz do? Da, va-r linisti cuvinte si atitudini de genu nu?

    Voi aveti voie, dar noi daaca ne uitam, pfoa scandal, il omor pe ala, cine e? CINE EEEE ??? De unde-l stii? hai nu minti!!

    Whos' the bigger asshole here?

    ReplyDelete
  10. e hai ca deja o luasi personal de personal. imi pare rau daca ai avut asemenea barbati langa tine, care aveau texte de genul: "mama cred ca ce bine-o da aia...mmmm". daca ai stat cu specimene d-alea, de data aia ti-ai facut-o tu singura cu mana ta. treaba cu intoarcerea capului dupa barbati pe strada, e adevarat, nu o faceti. nu aveti de ce. voi aveti de mana un barbat care va ofera tot ce vreti in viata, plus ca voi dispuneti de asa numitul "ochi al soacrei" din ceafa, asa ca la naiba te mai chinui cu intorsu' capului cand aveti o viziune de ansamblu asupra partii dorsale atasate masculilor testosteronici cu calitati pe umezire la purtator.
    Imi cer scuze in numele regnului animal din care fac si eu parte si din care a facut parte si fostul si actualul tau partener, insa "asa suntem noi facuti". totusi, trebuie sa recunosti ca voi "have the bigger asshole here".
    PS: sa stii ca-mi place naked j day, sincer!

    ReplyDelete
  11. Anonymous11:45 AM

    si daca fetele nu au nici un motiv sa intoarca privirea dupa barbati pe strada, deoarece"tinem de mana unbarbat care ne ofera tot ce vrem in viata", atunci motivul pt care voi intoarceti capul care ar fi, ca nu ati gasit gasit muierea care va poate oferi tot in viata?, sau poate ca o singura muiere nu va poate oferi tot ce aveti nevoie si de-aia aveti nevoie de mai multe muieri, cam de cate aveti nevoie, ai putea sa estimezi? nu de alta , dar daca s-ar inversa situatia, si am avea si noi nevoie de dot atatia "masculi" ca sa fim pe deplin implinite, suntem catalogate drept "bitch", in schimb voi aveti voie nu? dar cine v-a dat permisiunea , si noua nu? noi putem sa ne abtinem iar voi nu....ah stiu testosteronul bata-l vina...cea mai penibila scuza, poate ca tine la voi, dar nu si la noi. si daca va bateti asa de tare in piept ca voi aveti voie si sunteti smecheri, nu ati mai insela pe la spatele nostru, ati face-o pe fata: "hey, iubi, ia uite ce buna e aia, ce zici daca vrea si ea, pot sa i-o strecor de vreo cateva ori, dar stai linistita , eu tot pe tine te iubesc, nu are nici o legatura cu sentimentele mele fata de tine, e doar sex"...oare ce muiere o sa va mai sustina de data asta?

    ReplyDelete
  12. fabula din popor:

    baietii sunt ca niste chei iar fetele ca niste lacate. cu cat o cheie deschide mai multe lacate cu atat mai jmechera cheia, cu cat un lacat e deschis de mai multe chei cu atat mai varza lacatul. simplu!


    cele mai de sus nu reflecta viziunea mea si nu pot fi tras la raspundere de Raluca, cea mai scumpa si iubita iubita din lume

    ReplyDelete
  13. bai octav, nu fii misogin, sau cum s-o numii cel care uraste lacatele.
    fetele astea s-au aprins mai ceva ca torta olimpica. da, suna urat sa auzi ca o femeie "intoarce capu'" dupa multi barbati, insa cred ca asta a aparut odata cu "necesitatea" voastra de a practica cea mai veche meserie din lume. oricum, e clar ca la un consens n-o sa se ajunga niciodata. barbatii sunt oameni si ei, femeile sunt femei.
    PS: prin simplul fapt ca pui comentarii anonime, cred ca atunci cand "te iubesti" cu partenerul tau te gandesti la profesorul de sport dintr-a 12-a care te "sustinea" cand incercai sa stai in cumpana.
    PS2: octav, scuze pentru posibilele neintelegeri. mai deseneaza cateva naked monday ca sa-mi fie distrasa atentia de la discutiile astea.

    ReplyDelete
  14. Anonymous2:45 PM

    1. dragul meu ion, mai penibili sunteti voi, ca mergeti la cele care practica cea mai veche meserie din lume, si trebuie sa scoateti bani din buzunar ca sa bagati cheia intr-un alt lacat, avantaj eu (nu trebuie sa bag mana in buzunat daca vreau alta cheie)
    2. iar daca intorc capul dupa vreo "cheie", nu inseamna ca sunt bitch, am si eu testosteronul meu, diferenta e ca stiu unde sa ma opresc, voi nu, nasol cand ai 2 capete, si doar al mai fraier coordoneaza situatia, eu in schimb am unul si bun (in astfel de situatii vorbesc)
    3. dragul meu octav: e clar ca fabula respectiva e una inventata de un barbat, nu am nici un dubiu

    ReplyDelete
  15. Anonymous3:57 PM

    Foarte tare

    ReplyDelete
  16. draga mea Anonymous, ma intitulez Ionut, ion e numele de scena.
    1. adevarul e ca ai dreptate, e penibil cel care da, nu cel care cere. dar cum dracu sa nu ceri in alta parte daca acasa ai un lacat stricat, ba cu dureri de cap, ba cu cheia lu vecinu, etc, etc.
    2. daca intorci capu dupa chei, nu esti bitch, esti normala si plina de estrogen, si te opresti in realitate dar continui acasa in dus. avem doua capete, ca sa ramanem si noi cu unu intreg ca si asa ni-l creieriti pe cel mare.
    3. fabula aia e pur adevar. daca nici fabulei asteia nu-i dai dreptate, atunci inseamna ca pur si simplu refuzi sa vezi!

    ReplyDelete
  17. Jalane9:21 PM

    Mai nu stiu cum sa va spun, pe mine nu ma deranjeaza daca se uita la altele. Problema mea e ca NU se uita deloc la altele...chiar eu ii zic "mama ce misto arata aia" si el "mh...are gura cam mare". De fapt nu vrea sa ma supere :) Eu in schimb tot zic "mama ce bine arata tipul ala" :P Nu ma deranjeaza sa se uite, absolut deloc. Ar fi culmea, si eu ma uit dupa barbati, dar doar dupa aspect. Pe al meu il iubesc mai mult decat pe oricine si nici nu mi-ar da prin cap sa il schimb cu altul, oricat de misto ar arata ala. Cred ca un pic de deschidere si multa incredere sunt importante intr-o relatie. Daca stie ca nu te deranjeaza, n-o sa se mai uite asa ostentativ. Stiti ca tot ce e interzis e mai atragator. Apoi daca X e neserios, te inseala, lasa-l! Dar pana atunci, no biggy! :)

    ReplyDelete
  18. Anonymous10:07 PM

    dragul meu ionut,
    1. te astepti sa ai acasa un lacat la dispozitia cheii tale oricand?:IMPOSIBIL. pai vezi, daca erai baiat cuminte si nu-ti fugeau ochii dupa alte lacate cand erai de mana cu lacatul tau.... si cand in sfarsit ai convins-o ca de fapt tot ea e lacatul vietii tale, dupa 2 minute de jucat "de-a cheia'n lacat" s-a terminat jocul, asa ca nu te mira ca nu mai vrea sa se joace si maine seara. nu din cauza femeii mergeti voi la altele, asa ca nu mai da vina tot pe noi, in fond ceea ce oferi aia primesti, daca va comportati cum am vrea noi, si lacatul nostru ar fi la fel de receptiv la cheia voastra, pana atunci, sfatul meu este sa respectati mai mult femeia de langa voi iar pe cele de pe strada lasati-le in grija altora
    2. ca si inselatul, cred ca si la capitolul "continuat singur la dus" ne-ati luat, de ex, cate poze/filme porno aveti voi in calculator si cate avem noi? si de cate ori le "admirati" pe saptamana?
    3. daca dau dreptate fabulei, inseamna ca sunt de acord cu toti barbatii, si ca va inteleg nevoia de a insela femeia, ar fi cam culmea sa acceptam asta, nu? STIU ca toti barbatii inseala, sfatul meu este: spre binele vostru, ar fi de preferat ca noi sa nu aflam NICIODATA, alfel suportati consecintele si nu va mirati de ce "vi-l creierim pe cel mare"

    ReplyDelete
  19. jalane, ma w'man! imi place cum gandesti, daca ati gandi toate asa, jur ca ar fii pace pe pamant!
    stimata anonima,
    1. desii nu recunoasteti, vreti mai mult sex decat noi, insa simplul fapt ca il puteti folosii impotriva noastra, vi-l luati de la gura si il modelati in metode de santaj.
    2. stim, ne masturbam mult, voi deloc. ne uitam mult la pornosaguri, voi deloc. cah!
    3. ca sa inchei intr-un ton complet misoginist, spun doar atat: in spatele fiecarui barbat, sta o femeie...de care s-a saturat sa o tot f..a. sunteti 7 femei la un barbat pe pamant, asa ca revizuiti-va atitudinea si ... sa fie cu salata si sunca si blonda aburinda.

    ReplyDelete
  20. Anonymous10:30 AM

    1. da, si mie imi place ce-a zis jalane, dar.... toate sunt bune si frumoase pana-l prinzi cu minciuna si cu inselatul, ce te faci pe urma, pentru ca de iubit il iubesti in continuare, si tocmai pentru ca il iubesti ii mai dai o sansa si continuati, si increderea aia mare pe care i-ai acordat-o atatia ani, unde mai e? nu o sa mai fie niciodata; ar mai fi si varianta sa-l parasesti, dar... problema e ca din pacate, din cauza fabulei, urmatorul va face la fel, deci nu e cea mai buna solutie,ca daca ar fi existat macar unu pe pamantul asta care sa nu insele, l-as fi cautat peste tot, dar nu exista asa ceva
    dar tu, dragul meu ionut, cum ai reactiona daca te-ar insela?
    2. daca nu va convine sa ne f....i atata timp, carati-va, gasim noi altceva mai bun decat voi

    ReplyDelete
  21. stimabila,
    exista si barbati care nu inseala, exista si femei care nu inseala, caini nu prea gasesti care sa nu insele. asta cu inselatu' si cu iertatu' e pacatoasa rau de tot. odata ce-ai calcat stramb, o sa tot calci, mai ales daca scapi fara ruptura si doar cu o luxatie. eu nu stiu cum as reactiona, cred ca as da un dos de palma si i-as zice "pa". un singur lucru e cert: omul fierbe de curiozitate si tot timpul vrea ce e dincolo de gard; femeia e manipulatoare si tot timpul ne face sa mancam din mere interzise; femeia fara penis e doar trista; barbatul fara femeie e doar la..giu. pentru femeie nu exista ceva mai bun decat un barbat, pentru un barbat nu exista ceva mai bun decat o femeie. desi, daca stau sa ma gandesc mai bine, pentru un barbat, mai bun decat o femeie este o femeie cu sanii mari si cu o bere rece intre ei!
    Nice talk, peace, out!

    ReplyDelete
  22. Jalane4:08 PM

    Nu stiu de ce unele femei au impresia ca toti barbatii inseala... Nu e deloc asa. Vi-l prezint pe al meu (si pe tatii nostri) ca exemple. Acum depinde, exista barbati neseriosi asa cum exista femei neserioase. Depinde si de varsta, si de caracter, si de educatie sau de felul in care au fost crescuti si ce au vazut in casa. In plus, eu nu cred in casatorie, ci in 2 oameni care stau impreuna pt ca se simt bine impreuna. Cand nu se mai simt bine impreuna sau unul din doi e nemultumit, e liber sa plece. Ionut, curiozitatea e de ambele parti, e normal, dar asta nu inseamna ca o si pui in practica daca iti iubesti si respecti partenerul/a.
    In fine, pe bune acum, de unde pana unde ca numai barbatii (si eventual curvele) se uita la filme porno sau se masturbeaza?! mi se pare cea mai haioasa afirmatie posibila!
    Eu zic sa nu fim nici misogini, nici misandrini!

    ReplyDelete