Thursday, February 03, 2011

Bucharest Fashion Tip

Si eu sunt adeptul pantalonilor lejeri dar copiii astia exagereaza! Cu cat turul pantalonilor mai jos cu atat mai bine! Nu exista niciodata "prea jos!"

7 comments:

  1. Well, my little nosy friend!
    Desi tre' sa recunosc ca desenul e foarte tare simt totusi o nota tendentioasa in comentariu si sunt nevoit, ca deobicei, sa te contrazic si in acelas timp sa fiu deacord cu tine(Adica ... ai dreptate da' nu neaparat).
    Sti bine ca am fost impreuna mult timp fani ai acestui gen de manifestare, in trecut component EXCLUSIVA a culturii vestimentare hip-hop. Dar, odata cu popularizarea metrosexulitatii, interesului pentru "fashion" si a homosexualitatii la barbati(desi cu greu ii mai putem numi asa); acum putem vedea saggy pants asociati cu pantofi cu bot tuguiat, camasi inflorate si descheiate la primii 3,4,7 nasturi, palarii in carouri sau geci de piele cambrate si evazate.

    Deci, intr-un cuvant: "Ne-am chinuit o viata sa aratam ca o p*(l si acum sunt baieteii astia aici care arata ca niste %@zde."

    ReplyDelete
  2. Inca doua lucruri bizare legate de saggy pants:
    1) In acest moment, in Statele Unite este ILEGAL sa porti pantalonii in vine, da am zis ILEGAL.
    2) Defapt, coca-emo-pitzy-gayii au dreptate. Initial, pantalonii au inceput sa fie purtati, intentionat, in vine in puscarii de cei ce erau si doreau sa arate ca sunt GAY.

    What da' f@#$?????

    ReplyDelete
  3. INCA sunt adeptul pantalonilor lejeri dar una e sa porti niste pantaloni cu turul jos alta e sa porti pantalonii in vine, ceea ce se pare ca e la mare moda in randul coca-emo-pitzi-gay-lor brrrrrrrrrrrrr

    ReplyDelete
  4. ar fi si cazu sa fie ilegal. arata ca naiba.

    da sper ca masculii cu stilu asta ff cool, se gandesc si ca tre sa le placa si la fete treaba asta, nu?

    i can't take a guy seriously when i imediately think he pooped his pants all day long and that's why he's ...hanging, like that ... yo.

    ReplyDelete
  5. Anonymous12:58 PM

    Octav, tu care esti adeptul pantalonilor atarnati ( tu le spui lejeri), si te iei de unii care ii poarta si mai atarnati pe cur - WTF is that situation??!!

    ReplyDelete
  6. prima data am vazut moda asta in paris acum ceva timp si una e sa poti pantalonii cu turul mai jos ALTA e sa iti cada pantalonii in vine! cand mai mult de 3sferturi din boxeri se vad pe deqasupra pantalonilor atunci nu prea mai e ok

    ReplyDelete
  7. Jalane1:50 AM

    Eu nu prea inteleg cum pot sa poarte boxeri din aia largi. Nu li se mototolesc prin pantaloni? Sau sunt pantalonii asa largi sau asa cazuti ca nu mai e cazul? :))

    ReplyDelete