Thursday, December 02, 2010

Sapte Seri - ep. 71

Celelalte benzi desenate pentru Sapte Seri: [aici]

7 comments:

  1. uai da' ieu n-am giaci di pieli!
    dar as fi vrut sa am :))

    ReplyDelete
  2. olahus8:19 PM

    bun, sa ma ierti ca ma supar, dar parintii tai nu au venit in Bucuresti de undeva, Octave? Sau daca nu parintii, macar bunicii? Sau oi fi descendentul lui Bucur Ciobanul? (asta e dintr-un cantec hip-hop, poate o stii)

    ReplyDelete
  3. olahus8:21 PM

    *poate IL stii

    ReplyDelete
  4. parintii mei au venit din Prahova dar nu despre asta e vorba ci despre faptul ca in toata tara lumea are ce are cu bucurestenii, dar DE FAPT "bucurestenii" care se dau in stamba nici nu sunt DIN bucuresti! nu generaliz si admit ca exista tarani de oras de 100 de ori mai tarani (a se citi ghiolban, necioplit) ca un taran get-begen din varful muntelui (a se citi taran in sensul deloc peiorativ)

    oricum e doar o gluma ;)

    ReplyDelete
  5. Anonymous11:22 PM

    olahus, te simti cu musca pe caciula cumva ?

    ReplyDelete
  6. Nu trebuie sa se simta neaparat cu musca pe caciula. Daca nu ai suficient simt al umorului, gluma asta poate pica prost, in special pentru ca s'a facut aluzie la moldoveni si lumea are ce are cu moldovenii.
    Si ce'i drept asa e, putini sunt bucuresteni 100% ;))

    ReplyDelete
  7. olahus12:06 AM

    @Anonymous, Spirocheta: cu ambii parinti nascuti in Bucuresti si ambele bunici nascute tot aici, cam greu sa ma simt cu musca pe caciula. Nu am mentionat acest lucru tocmai pt nu consider vreun merit al meu si ma deranjeaza cei care se dau mai bucuresteni/clujeni/timisoreni etc decat altii doar pentru ca ei s-au nascut in orasul respectiv, iar ceilalti, nu.

    Si am ras si eu la comics (taranul cu palarie, de exemplu, e de coma si mi-a ramas in memorie), dar am dreptul, daca ma deranjeaza o idee de-a lui Octav, sa imi spun parerea.

    Acum, ca mi-a explicat, ii dau si lui Octav dreptate. Din pacate cine vine aici din alta parte are putine sanse sa se schimbe in bine daca e deja un mitocan. Pentru ca, vorba lui, avem si noi taranii nostri de oras, iar oamenii care ar putea cu adevarat servi drept modele prefera sa taca decat sa-si ia injuraturi, ca personajul din comics.

    ReplyDelete