Friday, April 17, 2009

Always Coca-Cola

Inventata de un farmacist in 1885 in statul Georgia, USA, aceasta bautura magica a fost vanduta ca medicament impotriva dependentei de morfina, durerilor de cap si impotentei iar initial se numea Pemberton's French Wine Coca. Acum este cea mai consumata bautura racoritoare din lume, are printre cele mai mari bugete de marketing (atat de mare incat Coca Cola l-a inventat pe Mos Craciun). Trecem peste faptul ca poate dizolva dinti si ca este foarte daunatoare pentru stomac dar gustul... mmmm... gustul intepator si racoritor de Coca Cola... sfaraitul bulelor de acid yummy... fassaitul cutiei de cola sau sticlei de 0,25... da, recunosc... sunt dependent de cola!


Istoria Coca Cola: [aici]
Animatia intreaga Coca Cola Factory: [aici]
Mentos + Cola Light: [aici]

4 comments:

  1. de fapt eu stiu o alta poveste despre cola de sarbatori(cola la oferta).imi spunea cnv care sta pe langa cola co(adica la industriilor) ca veneau camioane pline de cola inapoi la companie.
    so teoria este ca amesteca cola veche cu cola noua...
    stiu ca contra-argumentul este ca cola expira dupa mult timp si probabil se vinde pana expira...dar nu ti s-a intamplat niciodata sa ai impresia ca cola la oferta are gust de mucegai?!

    ReplyDelete
  2. ah si dependenta vine de fapt de la aspartam care este un indulcitor artificial foarte periculos de altfel...u should google it!!!

    ReplyDelete
  3. punkeru8:18 PM

    lol ce povesti pt cea mai vanduta bautura din lume.
    Coca Cola RULES !!!!!!

    ReplyDelete
  4. Si tu, Brutus?
    Aveam 4 ani cand a inceput nenorocirea, am lipsa de Ca si Fe si tot o beau...

    Ce cocaina, ce marijuana? Mie da-mi COLA!

    ReplyDelete