Friday, February 06, 2009

Despre blogging

Plimbandu-ma din blog in blog, mi-am dat seama ca fooooarte multi de pe la noi se plictisesc dar nu se plictisesc numai pe ei ci mai plictisesc si pe altii. Nu intereseaza pe nimeni ce muc ai mai gasit sau cat mult iti place sa te scarpini in fund! Mai bine scrie despre vedete, politica si SEO, macar plictiselile astea au public! Moda blogurilor a aparut de mult dar inca e in voga. Cineva spunea "Opinions are like assholes, everybody's got to have one..." eu o modific putin si zic "Blogs are like assholes, everybody's got to have one..."

6 comments:

  1. Anonymous12:50 PM

    Cam ai dreptate. Sunt multi cei care scriu pe blog ce au facut ei azi-noapte prin nu stiu ce club, ce mananca dimineata. Vomita cuvinte in blogosfera :) Ca tot e la moda bloggingul.

    ReplyDelete
  2. da lasati oamenii sa vomite...sa creada ca au o viata interesanta, macar pe blog. Daca nici macar aici atunci unde? Serios acuma cin'te pune sa iesi in afara ariei de siguranta (blogroll)?=))

    ReplyDelete
  3. ai dreptate cu zona de siguranta :) dar vreau totusi sa descopar bloguri noi si interesante chiar daca riscul de a ma obosi blogurile "labarnice" e mare

    ReplyDelete
  4. Permite-mi să te contrazic.Dacă știu eu bine,blog vine de la WEBlog,adică de la jurnal online.
    Un jurnal conține însemnări zilnice ale cuiva despre anumite evenimente legate, de obicei, de viaţa sa; însemnări zilnice ale unor observaţii ştiinţifice.

    ReplyDelete
  5. Anonymous9:43 PM

    EU stiu altceva. Nimeni nu te obliga sa citesti pe nimeni, iar daca te plictiseti, nu mai intra a doua oara. Chiar este asa de greu?
    Cat despre "blog", partea pe care tu nu o intelegi este ca fiecare are dreptul sa faca ce vrea atat timp cat nu se interpune cu libertatea altuia.
    Nu sunt sigur, dar cred ca tu nu esti detinatorul adevarului absolut si de aceea pe BLOGUL meu voi posta numai ce vreau.
    Multe zambete !
    PS: Daca ai ceba de spus, lumea te va asculta. Parca asa suna o pilda, nu?

    ReplyDelete
  6. exact ce spuneam "blogs are like assholes, everybody has to have one"

    ce ma deranjeaza pe mine e faptul ca multi isi fac blog pentru ca e la moda nu pentru ca ar vrea sa-si tina un jurnal sau pentru ca ar avea ceva de spus.

    adevarul e ca suntem totusi o tara libera si fiecare poate face ce vrea :)

    ReplyDelete