Thursday, November 27, 2008

Schimbati clasa politica

Stie toata lumea ca marea majoritate a politicienilor de la noi sunt de tot cacatu' dar printre ei se afla si oameni care inca mai cred ca pot face ceva pentru "tara si popor". Pe ei trbuie sa-i alegem, indiferent de partidul din care fac parte, asta-i avantajul votului uninominal. Indiferent de cat de dezamagiti suntem de cei care au condus pana acum, trebuie ca macar o data la patru ani sa profitam de dreptul de a-i schimba.

4 comments:

  1. Anonymous12:59 AM

    cu ce? nu avem alternative ca ne fura unul sau altul tot acelasi drac e...
    cel mai bine mergem la vanatoare si ii impuscam pe toti:D

    ReplyDelete
  2. Deci de ce mi se pare mie ca tu ma trimiti sa votez!? Zici ca sunt unii buni printre hoti, pai daca sunt aratami-i si mie, ca eu nu mi dau seama. Or fi din aia de ii vezi pe toti stalpii cu senatorul tau, de n-a auzit nici dracu de ei.
    Acum pe bune, daca ar fi cineva care sa fie asa cum zici tu, ar trebui sa apara mai des in public, da eu n am vazut pe nimeni.
    Asta vrei sa votam?? http://www.realitatea.net/video_548241_incredibil-senatorul-pc-marius-marinescu-si-deputata-pd-l-anca-constantinescu-s-au-improscat-cu-apa-in-direct--vezi-video_400481.html

    ReplyDelete
  3. avem doua optiuni: ori nu facem nimic ori ii alegem pe cel mai buni dintre cei rai

    ReplyDelete
  4. Anonymous11:00 AM

    Octav are completa dreptate, asta spuneam si eu. Daca nu votezi, iti pierzi dreptul de a te plange de ei! Atata timp cat nu ai votat, nu poti sa ii acuzi ca sunt incmpetenti. Plus ca votand, poate reusim sa alegem totusi cat de cat graul de neghina... Macar in masura posibilului. E o greseala sa nu votezi. Chit ca mergi sa votezi ALB, si astfel oferi un vot-sanctiune.

    ReplyDelete