Tuesday, November 18, 2008

Incident in trafic

Dupa ce s-au alergat prin trafic cu bate, pistoale, sabii ninja si ciocane, soferii din Bucuresti vor cauta arme din ce in ce mai originale! Cu ce crezi ca s-ar mai putea inarma?

5 comments:

  1. Anonymous11:50 AM

    Cu orice mai putin cu rabdare!
    Foarte graitoare imaginea, pe alocuri poate batuta la scor de realitate.

    ReplyDelete
  2. Anonymous1:10 PM

    Vreun buzdugan ceva, arc cu sageti, harpoane, you name it!! Au luat-o razna oamenii de tot! Am stat ieri vreo 3/4 de ora in intersectie la Piata Palatului, si un tampit cu Jeep, in spatele meu, m-a claxonat sonor si luminos 5 minute INCONTINUU, ca sa ma duc mai in fata, desi NU aveam unde! Eventual sa ma urc pe ala din fata... Noroc ca ascultam muzica si m-am simtit ca la discoteca :D Am zis ca omu are pe cineva care ii moare in masina sau ceva, cand colo, cand s-a eliberat si am putut avansa un pic, s-a oprit langa mine si a inceput sa ma injure :| Era un tip, singur si nervos. M-am intrebat daca sa dau geamul jos sa ii replic, dar vorba ta, cine stie cu ce mai iesea la mine... Eh, ma aparam cu pepper sprayul :))

    ReplyDelete
  3. Anonymous5:35 PM

    urmeaza ca femeile sa se inarmeze cu facaletzu'

    ReplyDelete
  4. Anonymous10:14 PM

    in mod clar o pusca cu harpoane.trece prin sticla si tabla ca prin unt.asa nici nu tre sa mai "iasa" la tine,ti-o da sezand asa

    ReplyDelete
  5. Anonymous4:04 PM

    In curand o sa dea cu nevestele in geamuri la masini.

    ReplyDelete