Friday, June 06, 2008

Roman sau tigan?

M-am saturat ca occidentalii sa creada ca toti romanii sunt tigani ciorditori , violatori, criminali sau in cel mai bun caz cersetori! Ceea ce nu inteleg eu este ca daca in Romania intrebi un tigan ce e, iti spune ca e tigan si-ti da o flegma. Daca te intalnesti cu acelasi tigan la Londra sau Bruxelles si il intrebi ce e, iti spune ca e roman si-tii da o flegma! Eu zic sa le facem la toti astia pasapoarte de Tigania si sa le platim biletul DUS catre orice oras din Europa vor ei si sa-i expatriem, ca sa devina problema tarilor "dezvoltate" sa vedem cum o rezolva!

3 comments:

  1. Anonymous11:17 AM

    LOL super tare "continuarea". Dar problema e mai complexa de atata...
    Mama a avut o idee ft buna dar din pacate nu stiu cum s-au putea pune in practica: ca fiecare institutie, firma etc, sa angajeze UN tigan, din aia care aplica pentru joburi si care vor, evident. Pot fi calificati sau necalificati, dar sa angajeze unu. Pentru ca asa se integreaza si ei cat de cat, vad comportament normal la romani, castiga un ban pe care nu il fura, dar nici nu sunt mai multi ca sa aiba posibilitatea sa faca gasca si sa le dea cine stie ce prin cap. Mama a aplicat chestia asta si merge perfect, da ar trebui lege sau ceva. Ca altfel e un cerc vicios: nu ii angajeaza nimeni ca fura, fura pentru ca nu ii angajeaza nimeni...

    ReplyDelete
  2. Anonymous1:11 PM

    :)) ar fi fost tare in ultimul cadru sa mai fie si o mana lunga a babutei care fura sapca,pe care initial o uitase. atunci ar fi fost o treaba facuta calumea :))

    acu fara misto,jalane zice bine

    ReplyDelete
  3. Foarte tare caricatura.
    Si da, jalane are dreptate, la fel ca si dany :))

    ReplyDelete