Wednesday, May 14, 2008

La Miecdonald

Desi am promis ca nu mai mananc mancare rapida... ma rog... SEMI-rapida, ma mai opresc din cand in cand la Mek sa-mi iau mar sau placinta... mmmm placinta exotica miam! am fost si ieri la Mek la Romana si si am dat peste una care avea, nu PRUNE ci PLACINTA de prune in gura! Mi-a zis de vreo 3-4 ori ce placinte au si de abia am deslusit ca au si placinta de mere si pe aia mi-am luat-o!

8 comments:

  1. Anonymous2:20 PM

    :))) pentru ca sunt afectat de genul asta de faze mai mereu, iti voi divulga aici secretul meu,e un intreg ritual: intai trebuie sa te uiti la panoul ala cu produse vreo 5min pe ceas (chiar daca iti iei doar o placinta) ,astepti sa te pofteasca 2 casieri si tu le raspunzi: "nu m-am hotarat,ma mai uit putin" . apoi cand te hotarasti te duci si incepi, dintr-o suflare : buna ziua as dori un meniu big mac marit cu fanta , 2 hamburgeri pe langa,o salata mini cu sos de branza fara desert,aici! si ai acoperit cam tot ce se poate:)) dar trebuie sa stii exact ce au si ce vrei- exemplul e real
    incearca si tu :) yours truly,dany
    PS: am o varianta de speech si pentru Kill the Fucking Chicken (KFC)

    ReplyDelete
  2. Anonymous6:34 PM

    Ce urasc cand mi se intampla chestia asta.... Si mi-e(ra) cam nu stiu cum sa intreb de 13 ori, dar m-am nesimtit si am decis ca atunci cand mi se mai intampla, sa zic pur si simplu "nu inteleg ce spuneti, vorbiti mai clar va rog". That should do it! Astia n-ar trebui sa angajeze la relatii cu publicul oameni care nu au o dictie ca lumea!

    ReplyDelete
  3. @dany merge faza asta dar dupa ce insiri toate alea sa zici "sau mai bine dati-mi o placinta la pachet!" :))))

    @jalane in curand o sa ne intelegem cu astia de la casa prin limbajul semnelor!

    ReplyDelete
  4. Anonymous9:31 PM

    lol tu vb ma?? la cat de incet vorbesti atat de "incet" auzi :))
    mari sanse sa fi tu ala cu probleme

    ReplyDelete
  5. :))) varule ti-o iei!

    ReplyDelete
  6. Anonymous11:50 AM

    Daca merge la Miecdonald un client care nu stie engleza, ca mama de exemplu...cum se va intelege cu cea care ia comanda??!?!?!? Sau nu va observa ca fata de la ghiseu se incurca in denumiri.

    ReplyDelete
  7. poate ca si tipa de la ghiseu peste care am dat eu tot in engleza vorbea (sau mai bine zis romengleza)si d-aia n-am inteles eu

    ReplyDelete